BOLU / MERKEZ - Köroğlu Ortaokulu

LGS BAŞVURULARI

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler

LGS Başvuruları başlamış olup

1. Başvurular isteğe bağlıdır . Başvuruda bulunmak isteyenler elektronik ortamda  adresinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir

2. ⁠Başvurular 18-29 Mart tarihleri arasında veli/öğrenci tarafından yapılacaktır. Okul müdürlüğü ise onaylama işlemi yapmakla sorumlu olacaktır

3. ⁠Başvuru onay işlemleri 01 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlüğü tarafından yapılacaktır

4. ⁠Başvuru onaylandıktan sonra veli ve okul idaresi tarafından imzalanacak olan 2 adet A4 çıktının biri okulda kalacak diğeri ise veliye teslim edilecektir

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ OKULUMUZDA  KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN

Mrt

Mehmet Akif Ersoy'u Anmak  ve öğrencilerimize daha iyi tanıtmak için "Mehmet Akif Ersoy" paneli yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ ÇOCUK EĞİTİM TRAFİK PARKINI ZİYARET ETTİLER

Mrt

OKULUMUZ İDARECİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLANDI. İNCE VE NAZİK DAVRANIŞ İÇİN OKUL YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ. BİR GÜN DEĞİL HERGÜN KIYMET GÖRMEK DİLEĞİYLE...

Mrt

11 AYIN SULTANININ GELİŞİNİ KUTLAMAK VE HEYECANINA ORTAK OLMA ADINA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİMİZ RAZAMAN SOKAĞI HAZIRLANDI. MANİLER EŞLİĞİNDE DE DAVULCU TÜM SINIFLARI DOLAŞTI. BU HEYECANI TÜM ÇOCUKLARA VE BİZLERE YAŞATAN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

AFET HAZIRLIK KULÜBÜ TARAFINDAN YAPILAN DEPREM TATBİKATI 12.25'DE YAPILDI. OKUL TAHLİYESİ 2.35 SANİYEDE GERÇEKLEŞTİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz

Şbt

Okullararası yapılan Oryantiring yarışmasında Yıldız Kızlar il 1. Yıldız Erkekler il 1. Küçük Erkekler il 1. Oldu. Küçük Kızlar il 2.oldu

Yıldız Erkekler de ferdi il 1.Musa Acar,il 2.Mustafa Mert Özay

Yıldız Kızlar da ferdi il 1.Şule Koç, il 2.Eylül Özdemir, il 4.Büşra Tuğba Kaya

Küçük Erkekler de ferdi il 1.Yağız Efe YILMAZ, 3.Samet Özkan,4.Miraç Tanrıverdi

Küçük Kızlar da ferdi il 2.Ceren Altın, il 4.Beren Biltekin

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Emeği geçen Öğretmenimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

"OKUYAN OKULLAR PROJESİ" KAPSAMINDA "İÇİMİZDEKİ MÜZİK" KİTABI ÖĞRENCİ PANELİ OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA MEB ARGE YETKİLİLERİ, OKUL MÜDÜRÜMÜZ, TÜRKÇE ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

Şbt

Dilimizin Zenginlik Projesi Şubat Ayı Etkinlikleri Kapsamında Yapılan Etkinliklerimiz. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Çedes kapsamında Bolu diyanet gençlik merkezine gittik.Bizim için hazirlanan BERAAT KANDILI Programına katıldık.

Şbt

ŞUBAT AYI ATASÖZLERİ VE DEYİMLER KONUSU HAKKINDA GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ AHU UZUN VE ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI RESİM SERGİSİ GERÇEKLEŞMİŞTİR.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler,

Parasız yatılılık ve Bursluluk Sınavı 21 Nisan 2024 tarihinde yapılacaktır. Şartları uygun olan öğrenciler istemeleri halinde sınava başvurabilecektir. Başvurular 13 Şubat 2024-01 Mart 2024 tarihleri arasında olacaktır. Buna göre;

1. Ailenin yıllık toplam gelirinin ailedeki kişi sayısına bölünmesinden sonra ortaya çıkan kişi başına düşen yıllık gelir rakamı 111.600 TL’yi geçmiyorsa başvuru yapılabilecektir.

2. ⁠Kanunlarla belirtilen özel hak tanınan öğrenciler başvuru yapabilecektir. ( Devlet korumasında olan çocuklar vs gibi ). İlgili öğrenciler bu durumlarını belgeleyecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER :

A) Maaş bordrosu ( çalışan için )

B) Yıllık Gelir Belgesi

C) Vergi Levhası

D) Ek-1 Aile Durum Beyannamesi

E) Ailede bakmakla yükümlü olunan biri varsa ona ait gelir belgesi ( emekli anne baba gibi )

F) Aile Nüfus Kayıt Belgesi